ŽELIMO

s svojim dolgoletnim znanjem o digitalni transformaciji spremeniti poslovanje podjetij, industrije –
in celo svet.

Naša zgodba

Data Vallis d.o.o. je inovativno tehnološko podjetje, ki ponuja visoko optimizirane rešitve in storitve na številnih področjih industrije. Osredotočeni smo na uspešnost, razvijamo s strastjo, smo odprti za nove rešitve, navdihujejo nas inovacije, pomembno nam je zadovoljstvo naših strank za katere poskrbimo, da jim dobavimo rešitev podkrepljeno z najnovejšo tehnologijo.

Naša ključna področja delovanja so digitalna transformacija poslovnih procesov, razvoj pametnih pogodb na tehnologiji veriženja podatkov (blockchain) ter interoperabilnost podatkov in storitev.

Naši strokovnjaki so visoko usposobljeni in posedujejo široko paleto znanj, razvitih v desetletju izkušenj, ne le pri razvoju programske opreme, temveč tudi v poslovnih procesih različnih industrijskih sektorjev.

Prizadevamo si nenehno izboljševati naše tehnike in strategije, da bi podjetjem zagotovili vrhunske zanesljive rešitve. Naša vizija je narediti podjetje Data Vallis d.o.o. globalno destinacijo, ki bo na enem mestu ponujala vse IT rešitve naslednje generacije, ki že sedaj dokazano zagotavljajo odličnost.

Vas zanima o nas še več?

Poglejte si, kdo so člani naše ekipe, katere so naše storitve, naša znanja, projekti, ki jih razvijamo, industrije, v katerih delujemo in še več.

Pojdi na spletno stran

Spoznajte nas

Vizija:

Postati želimo prva izbira podjetij pri zagotavljanju digitalne transformacije. Z razvojem lastnih naprednih in prilagodljivih sistemov za upravljanje z viri ter najnovejšimi tehnologijami, kot je blockchain, smo zanesljiv partner v digitalni transformaciji vsem sektorjem gospodarstva in javnim institucijam.

Poslanstvo:

Soustvarjamo napredek podjetij z inovativnimi digitalnimi rešitvami, ki so prilagojene potrebam in izzivom sodobne družbe.

Vrednote:

  • Odgovornost in skrbnost

    Verjamemo v pomembnost dobrih poslovnih odnosov, zato zaupanje uporabnikov gradimo na prijaznosti, poštenem sodelovanju in spoštovanju dogovorov. Pri svojem delovanju smo skrbni in gospodarni. Mar nam je za naše sodelavce, uporabnike ter širše družbeno in naravno okolje.

  • Razvojna naravnanost in dovršenost

    Z osredotočenostjo na rešitve smo zavezani k neprestanemu navduševanju naših uporabnikov. S svojo samoiniciativnostjo in inovativnimi idejami ustvarjamo napredek za širšo družbo. Ambiciozno vlagamo v razvoj ljudi in opreme, saj hočemo biti najboljši v tem, kar delamo. Naša kakovost se odraža v zadovoljstvu zaposlenih in uporabnikov.

  • Agilnost in svoboda

    S svojo odprtostjo in širokomiselnostjo se hitro prilagajamo spremembam v okolju. Pri delu nas vodita svoboda in sproščenost ter pripadnost in odgovornost znotraj ekip.