Novo leto 2022 se je v našem podjetju Data Vallis začelo zelo veselo. Decembra 2021 smo namreč posneli prvi promocijski video za naš ERP sistem Giselle. Video v zelo strnjeni obliki prikazuje vse pomembnejše funkcionalnosti in prednosti uporabe Giselle ERP sistema ter jasno prikazuje, kako našim uporabnikom, predvsem tistim, ki pošiljajo svoje ekipe na teren doma in v tujino, olajšuje obvladovanje njihovega celotnega delovnega procesa.  

Branža, za katero smo prednostno razvili in še razvijamo Giselle ERP sistem, je izvajanje čezmejnih storitev. Za to dejavnost velja, da je zelo dinamična in pestra, zato je ključnega pomena, da podjetje v vsakem trenutku obvladuje vse svoje resurse in da si pri tem cilju pomaga s čim več modernimi digitalnimi orodji, kot je Giselle ERP, ki je za to področje še posebej primerna. Namreč, odpravlja zamudno in nepregledno delo z excel tabelami, hkrati pa optimizira in avtomatizira delo, s čimer omogoča, da zaposleni svoj čas posvečajo maksimizaciji poslovne uspešnosti.  

Želimo vam prijeten ogled.

Ostali povezani članki

Kaj je digitalna transformacija in zakaj je pomembna?

Preberite, zakaj in kako digitalizirati poslovne procese, da v podjetju zagotovite večjo učinkovitost, produktivnost ter avtomatizacijo rutinskih aktivnosti.

Preberi članek
Dogodek o digitalizaciji v okviru Digitalnega središča Slovenije

Preberite si več o dogodku na temo digitalizacije, ki je potekal v Digitalnem središču Slovenije, na katerem smo kot partner za digitalno preobrazbo predstavljali naš ERP sistem Giselle.

Preberi članek