V tednu od 15. 11. do 19. 11. smo se z našim sistemom Giselle ERP, kot razstavljalec, udeležili dogodka na temo digitalizacije v Digitalnem središču Slovenije (Slovenian Digital Center).

Digitalna transformacija v podjetjih postaja vedno bolj pomemben dejavnik razvoja, rasti, širitve in obstanka na vedno bolj konkurenčnem trgu, tudi v sektorju izvajanja čezmejnih storitev. Ta gospodarska dejavnost je v Sloveniji zelo uspešna, žal pa so metode dela in vodenja delovnega procesa pri mnogih podjetjih neprilagojene novi digitalni dobi in tako nepripravljene na že potekajočo digitalno transformacijo. 

Zato smo razvili za to panogo prilagojeno edinstveno rešitev v obliki sistema za upravljanje ekip na terenu doma in v tujini, ki z digitalizacijo poslovnega procesa zagotavlja prihranek časa in denarja ter bolj zanesljivo in donosnejše poslovanje. 

Na razstavišču smo se mrežili z drugimi podjetji, izmenjevali dobre prakse ter predstavljali naš produkt, ki podjetjem prinaša prihranek časa, povečano varnost poslovanja, predvsem pa zmanjšanje stroškov in povečanje dobička. 

Predstavitev podjetja in produkta si lahko ogledate tukaj!

Ostali povezani članki

Kaj je digitalna transformacija in zakaj je pomembna?

Preberite, zakaj in kako digitalizirati poslovne procese, da v podjetju zagotovite večjo učinkovitost, produktivnost ter avtomatizacijo rutinskih aktivnosti.

Preberi članek
Predstavitveni video ERP sistema Giselle

Oglejte si promocijski video našega ERP sistema Giselle, ki prikazuje njegove glavne funkcionalnosti in prednosti za uporabnike.

Preberi članek